Final countdown 2 & 1 dag till flytt

Imorgon smäller det. Imorgon kväll ska vi sova första natten i drömhuset. Om vi är färdiga? Nej. Inte HELT. Men tillräckligt. Faktiskt. Och till jul kommer vi vara ännu mer färdiga eftersom Aveobygg ännu dyker upp hos oss i början på veckan.

Vad har hänt de senaste två dagarna då? Massvis. Inte så mycket sånt som gör enorm skillnad på bild men vi har målat hela golvet andra varvet, målat så gott som alla dörrar och lister i huset ett andra varv och det här målandet tar sån TID.

Sen har trappräcket kommit upp:

korsholmsträtjänst1

Korsholms trätjänst kom och installerade trappräcket och det var ingen lätt sak iom att inget är rakt eller i vinkel i vårt hus men mer om trappan en annan dag, den ska ännu få en ledstång bland annat sen ska ni få se den i sin tjusiga helhet.

I köket har mera detaljer kommit på plats:

epogkeittiöt

Bland annat vägglamporna från By Rydéns som ni hittar HÄR och den svarta diskställningen jag släpade hem från Åhlens då vi var i Stockholm några veckor sedan.

Och så har den nymurade rörspisen i vårt sovrum fått ett lager Kalklitir i nyansen Ivory och den blev hur fin som helst. Bara luckorna vi beställt anländer nu också så ska vi börja elda in den.

kalklitirmåladspis

Och den som är uppmärksam märker också att en del möbler redan kommit in också, inatt sover vi sista natten i gamla huset på madrasser eftersom vi monterade isär vår säng och monterade ihop den i nya huset igen.

Imorgon smäller det. Äntligen. Drömhuset blir hem.

Annonser

3 thoughts on “Final countdown 2 & 1 dag till flytt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s