Nu börjar det likna nåt

En vecka till inflytt och jag har krupit på alla fyra i många timmar idag och målat golv. Nu har hela övervåningen fått ett av två lager färg, imorgon blir det strykning nummer två och sen får vi bara vänta på att det härdar.

gamlabrädgolv

Vi velade länge fram och tillbaka med golvfärgen. Den gamla mörkgrå som fanns bevarad i flera rum är ju så tjusig men vi märkte snabbt att den är galet opraktisk, ALLT syns på den. Dessutom krymper en så mörk golvfärg utrymmet och när det från innan är rätt trångt om saligheten i drömhuset så valde vi att köra på ljusgrå.

vackragamlabrädgolv

Alltså dessa golv. Jag har målat med sån lycka i bröstet idag. Julmusiken på hög volym och en pensel i hand på ett sånt här otroligt golv, DET är julglädje.

golv

målabrädgolv

Några rum på övervåningen har nya brädgolv eftersom största delen av den var oinredd kallvind då vi köpte huset. Här fanns endast torv, sand och kutterspån, nu ett nytt nymålat plankgolv.

Ska bli så roligt att måla andra varvet imorgon och få se det färdiga resultatet! Det är ju det här skedet vi gått och väntat på sedan vi köpte huset i april, slutfinishen, finliret, vackerskedet till skillnad från det oerhört utdragna fulskedet vi levt i hittills.

Annonser

3 thoughts on “Nu börjar det likna nåt”

  1. Så galet fint, både detta inlägg och det förra.. Ja alla : )
    Önskar vi kunde anlita nån att slutföra våra sista renoveringsprojekt också! Vilken dröm att ge byggaren en bild och förklaring och det blir PRECIS rätt… Wow!

  2. Det är så roligt att följa ert projekt. Väntar med stor spänning på alla inredningsbilderna sen också, för jag vet ju att ni har en fantastisk stil! 😉

  3. Va fint ni får det! Å vad mysigt att ni får fira julen i ert nya hus 🙂 längtar också tills vi får flytta in till vårt drömhus, men det kommer nog ta en stund ännu 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s