Att låta tillverka nytt i gammal stil

Vi har kanske Vasas duktigaste snickare. Ska ni ha välgjort hantverk kan jag verkligen rekommendera med hela mitt hjärta Aveobygg.

Nej, detta inlägg är INTE ett samarbete. Jag vill kunna skryta på våra underbart duktiga hantverkare trots att en del av dem varit mina kollegor och jag i vissa avseenden  har samarbete med dem. Orsaken jag för det första ens väljer att samarbeta med dem öht är ju inte för nån annan orsak än just det att jag verkligen VILL rekommendera dem och ge dem synlighet för att jag tycker dom förtjänar det i allra högsta grad. Jag har i det här byggprojektet valt att samarbeta ENDAST med sådana jag själv kännt att dessa företag vill jag gärna lyfta fram lite extra. Då jag är självständig bloggare och inte hör till nån portal väljer jag ju själv vem jag samarbetar med jag kan inte få nån kampanj ‘tilldelat’ mig mot betalning. 

Här är det tvättstuga på gång:

nytillverkadeskåpigammalstilnytillverkadeskåpigamalstil1Platsbyggda skåp i pärlspont. Som med det mesta annat i huset som snickarna specialtillverkar så utgår det oftast utifrån en suddig bild från pinterest jag printat ut åt dem och en luddig beskrivning om hur jag vill ha det. Och sen. Magic. Dom gör underverk.

nytillverkadpardörr
Och här är det den nya ytterdörren som fått ett första lager linoljefärg ikväll. Fönster och dörrar har vi anlitat Matias Storm på M-wood till. Den är tillverkad efter modellen på de gamla ytterfönstren som han har restaurerat åt oss och lagt in i glasverandan, den är i massivt trä men isolerad och har värmeglas.

Nej igen inget samarbete med M-wood heller men om nån söker snygga fönster och dörrar kan jag varmt rekommendera honom! (tänk förresten att det blivit så hysteriskt i bloggvärlden med det här med rädslan för att folk ska oärligt rekommendera nån som dom bara är köpta av så att jag numera känner att jag är tvungen att högljutt annonsera när jag bara vill ge en ärlig rekommendation och lite välförtjänt skryt åt proffsiga människor för att läsare ska kunna ta det på allvar, inte en trend jag gillar och då framförallt det interna polisandet som pågår bloggare emellan men det är en diskussion för en annan dag). 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s