Vi har ett kök – eller nästan i alla fall.

Idag anlände köket! Än så länge är det tyvärr inte mycket att visa, det ligger i en massa lådor ett tag till men därinne döljer sig följande:

epoq fasett grå
Ljusgrå klassiska skåpsluckor.

avonite ho
Vit bänkskiva och infälld vit ho i komposit.svart köksfläktSvart köksfläkt och svart induktionshäll samt ugn. Diskmaksin och kyl/frys infällda.

svart kökskran

Och så en helsvart kökskran om jag lyckas få tag i en som inte kostar skjortan, nån som kan tipsa om var?

köksdröm1Köket kommer att vara uppställt ungefär som på den här bilden dvs spis, ugn och  kupa kommer till vänster på ena kortväggen, diskhon framför fönstret på långväggen och kyl/frys till höger (på den andra kortväggen inte som på denna bild). Vi kommer också att kopiera väggpanelen från bilden dvs stående panel ovanför köksbänken som avslutas med en bred list. Inga överskåp i det här skedet, endast öppna hyllor. (Huruvida vi klarar oss utan får tiden utvisa). Kakel på kortväggen där spisen kommer.

Och till det:

bredagamlatakplankor1Det fantastiska gamla taket som ska få ett lager färg.

köksgolvOch de breda massiva gamla golvplankorna, också de ska få ett lager färg.

Snart. Snart. Snart.

 

Annonser

8 thoughts on “Vi har ett kök – eller nästan i alla fall.”

  1. googlade lite, tapwell går loss på dryga 400 e om jag nu förstod rätt… Dyrt, men kökskranar är galet dyra. Kompromisslösning är Ikea och byta ut till drömkranen om några år då budgeten inte är så överhopad av bygget? Kan stå till tjänst med införskaffning och transport till Vasa om ni behöver 😉

    1. Jo jag såg det men jag är lite orolig att det ska repas, svart matt färg är så otrooooligt känsligt och kökskranen i en barnfamilj är ändå ganska hårt använd så jag tvivlar på att det håller i längden och då blir den superfrul om det börjar synas repor av metallfärg under :/

      1. Kan man månne ännu fästa det med något annat på?! Mattlack eller annat spray eller ngt? För om det funkar är det ju helt super!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s