Det vi kommer sakna mest med vårt nuvarande hus

Det kommer ju ingalunda vara lätt att lämna vårt nuvarande hus. Vi älskar ju det. Vi har byggt det med kärlek och under de 4,5 år vi bott här har byggt till, anlagt, förbättrat och fixat non stop för att nån gång i framtiden nå målet.

En av dom stora sakerna jag kommer sakna med vårt nuvarande hus är terassen. 75 kvadratmeter hörnterass har varit som ett andra vardagsrum 9 månader av 12 i året. Ska njuta till max av terassen denna sista sommar vi spenderar på den.

SAMSUNG CSC

Här har utanför köksfönstren har vi morgonsol. Skyddade i lä för vind för det allra mesta. Här kan vi sitta och sola, läsa, umgås från februari till november.

SAMSUNG CSC

Sen flyttar vi till den här soffgruppen, i eftermiddagssol. Här dricker vi eftermiddagskaffe, tar en siesta under ett parasoll och njuter.

SAMSUNG CSC

Och sen lunch eller middag vid det underbara enorma matbordet som min pappa och jag snickrade ihop av gammalt restvirke efter husbygget ett par år sen. Efter två år ute i väder och vind är det sådär perfekt grått och väderbitet. Så vackert tycker jag!

Så ja terassen. Den kommer jag sakna.

Annonser

1 thought on “Det vi kommer sakna mest med vårt nuvarande hus”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s