Köksplaner

Igår besökte vi Epoq-kök och diskuterade våra köksplaner. Epoq är en av kökstillverkarna vi väljer mellan till köket. Och mer specifikt då just dom här skåpsdörrarna och bänkskivorna:

köksskåp

Ljusgrå dörrar med gammal känsla. Lite fundersam är jag över hurpas opraktiskt det blir att rengöra? Kan nån med erfarenhet av nån typ av ‘räfflade’ köksskåpsdörrar dela med sig hur pass mycket man svär då man ska hålla dem rena?

diskbänk

Och vit kompositskiva med helgjuten ho. Eventuellt. Att slippa alla skarvar och silikonsträngar som murknar med tiden vore underbart. Det är ju inte direkt billigt bara.

En annan aspekt jag gillar med den här versionen är att det likar stilmässigt väldigt mycket på porslinshoar som jag tycker vore mest rätt i ett hus från 1800-talet. Men det kommer inte på tal hos oss. Den skulle hålla max en vecka. I bästa fall. Sedan skulle nån tappa nåt tungt från högt ovanför och så skulle hon vara ett minne blott.

Annonser

3 thoughts on “Köksplaner”

  1. […] Men nu har vi då äntligen efter många turer fram och tillbaka gjort en färdig planering av köket.Vi landade hos Epoq kök eftersom dom har prisvärda köksinredningar av bra kvalitet.  Vi har tidigare haft allt från Puustelli till Ikea köksinredningar och tyckte att Epoqs kök hade ett bra sk. ‘hinta-laatusuhde’. Det enda vi ändrade oss angående sedan vårt första besök hos Epoq var gällande köksskåpsdörrarna och skippade för säkerhetsskull de räfflade som jag bloggade om HÄR. […]

  2. Hej Joanna! Vi har liknande luckor köpta från Köks tukku på högbacken. Mycket förmånligt alternativ. De är inte jobbigare än andra köks luckor att rengöra. Endast nedre kanten som samlar lite damm. Vi har svarta och då syns verkligen allt. Grå är en tacksam färg. Häls Carina.

    1. Hej Carina! Låter ju bra om dom inte är helt hopplösa på att samla skräp i fördjupningarna. Jag tror också grått är en mer tacksam färg än vit på den här typens dörr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s