En vecka i mars

Exakt en vecka sedan var vi solbrända, nysemestrade, med saltvatten i håret på flygfältet i Bangkok på väg hem.

vitvå1

vitvå3

vitvå2

En vecka senare ligger dom här två busarna skavfötters med feber och rotavirus. Tack och lov har de bådadera ha fått en betydligt lindrigare sort än sin äldre bror, den ena skyddad av tidigare genomgången rota o den andra av vaccinet, men ingendera räckte hela vägen fram för att hålla dem helt friska då den här hästbobban slog till hos oss.

Man får väl konstatera att man har haft bättre veckor. Men vet ni. Idag flög det tre måsar över vårt hus och skränade om att våren är här och så hittade jag en liten blommande viol i rabatten på sydsidan om huset. Så helt klart har vi haft sämre veckor också. Mars. Alltid en sån härlig blandning av vinter och vår, elände och underbaraste solsken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s