Var är Skatila??

När mamma i familjen är uppvuxen i Thailand och stått endast en handfull ggr på skidor under hela sin livstid, och pappan iof sig skidat men varit ett stadsbarn som hellre åkte snowboard eller skateboard än längdskidor, så kan det hända att man får tänja på sina bekvämlighetszoner lite då man plötsligt upptäcker att man har fått tre skidfrälsta barn.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Utöver träningar har det varit skidtävlingar runtom i kommunen varje vecka den senaste månaden. Elias och William är långt ifrån snabbast i spåret iom att det här är ett ganska nytt intresse för dem, men entusiasmen är det i alla fall inget fel på. VARENDA tävling vill dom delta i, och då kan det gå som idag när vi googlade vallningstips, packade barn och skidor i bilen, och kollade upp var tävlingen skulle hållas just  idag. Sedan såg vi på varandra som rätt nyinflyttade Korsholmsbor och funderade, men var ÄR Skatila? Tur det finns google och gps.

SAMSUNG CSC

Total lycka varje gång oavsett placering och glasskålarna och glasen som delas ut vid målgång samlas på hög här hos oss nu.

SAMSUNG CSC  Den enda som inte var lycklig var Lollo som också ville tävla och låg och surade i en snödriva i en hel timme och vrålade att hon också ville vara med. Nästa vinter är dom tre med nummervästar på sig i spåret.

Annonser

2 thoughts on “Var är Skatila??”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s