Längtan

Nu när Linn också är på väg till Thailand snart och bloggar om det så börjar min längtan till avfärd kicka in på allvar. Snart snart snart. Min thailändska hjärthalva bankar allt hårdare.

tailando1

thailand

Och så är det ju lite spännande att det är första ggn vi reser till Thailand med barn men utan bebis/under tvååring. Vi har varit i Thailand många ggr med barnen men vi har alltid haft med oss en liten skrutt som man behöver anpassa dagen efter i viss grad. Ska bli sjukt roligt att uppleva Thailand med stora barn också. Och utan barnvagn. Thailand är inte anpassat för barnvagn och bärsjalen brukar bli till ett svettigt kokande bo. paradis2

paradis

Snart landar vi här, i mammas fina trädgård med 10 steg till poolen. Åh vad jag längtar nu! Värmen, dofterna, hemmet borta från hemma. Mest av allt tror jag att jag längtar efter Kao Niauw (stickyrice) och Somtam (starka papayasalladen) från marknaden. En av få thailändska rätter det inte går att få att smaka äkta här i Finland. Snart. Nedräkningen har börjat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s