Snälla tomten

William är som bekant fanatiskt intresserad av fotboll. Och mer specifikt än fotboll så riktar sig hans passion utöver sitt eget fotbollslag till FC Barcelona.

Julklappsönskelistan är i år MYCKET kort.

1. Fotbollssaker
2. Ett FC Barcelona-rum
3. Fotbollsböcker

För tillfället ser hans rum ut så här KLICK. Samma tapeter sedan han valde dem då han inte var 4 år fyllda ännu. Det är inget fel på hans rum, alls. Det BEHÖVER inte göras om. Det är inte slitet eller tråkigt eller fult. Men det är inte ‘William’ längre. Det speglar inte hans intressen överhuvudtaget. Och så är jag ju rätt förtjust i makeovers som ni vet. Så nu ska vi se om tomten läser min blogg, för här är inspirationslistan:

boysroomcolors

Färgpaletten. Den utgår givetvis från favortilagets färger. Nåt annat vore ju otänkbart när tomten uppfyller pojkdrömmar.

fcbarcelona

Lakan från Jysk. Mamma hade väl inte direkt tänkt att hon nånsin skulle inreda med lakan med fotislogo på men nu var det ju Williams julklappslista det här och inte mammas.

fotbollsrum

Den nu turkosa helikopterväggen kunde med fördel målas mörkblå. Kalklitirs cobalto tack, Tomten. fotbollsrum5 fotbollsrum7

fotbollsrum6 fotbollsrum4 fotbollsrum8 fotbollsrum1

Rött, blått, vitt, en liten dos gult. Stjärnor, ränder, siffror och bokstäver. Plats för medaljer, diplom och den växande samlingen fotbollar. Snälla rara tomten.

(Och alla bilder har jag skamlöst igen snattat från Pinterest genom att söka på ‘red and blue boy’s room’ och ‘soccer themed kids room’)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s