One down, two to go

Ikväll var det så dags för den första av barnens julfester. Förskolan där Elias går är densamma där William gick i förskolan två år sedan, och precis som för två år sedan var det utejulfest. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nån snö hade vi tyvärr inte men vem kan nu låta bli att få julfiilis med luciatåg, julsånger, risgrynsgröt och ringlekar på programmet.

Utejulfest måste vara den bästa uppfinningen nånsin. Ingen stress med att söka fram eller köpa festkläder åt hela familjen. Tappar småsyskonen konceptet så är man färdigt utomhus där dom kan få springa av sig, leka och föra oväsen. Vid det här laget har ju tack och lov våra barn slutat bete sig som kossor som släppts på grönbete varje gång det är nåt högtidligt på gång, men jag har ännu i färskt minne festerna då svetten lackade och tårarna brände bakom ögonlocken. Minns ni ännu det HÄR?

Imorgon kör vi redan nästa fest. En julfest utan ett yngre småsyskon med i publiken som stjäl uppmärksamhet från det barn som uppträder. Inga fler japanska semestrar för oss alltså. En välkommen milstolpe.

Annonser

1 thought on “One down, two to go”

  1. Hahaha oj gud så bra 🙂 Läste ditt gamla inlägg om julfesten. Hög igenkänningsfaktor på den. Med sonens julfest igår i färskt minne var detta förlösande att läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s