Zelected by Houze

Förra veckan var jag bjuden på ett Zelected by Houze hemmaparty. Jag har sett deras tidigare kollektioner också och som vanligt fanns det rätt mycket som föll mig i smaken. Gillade speciellt att årets kollektion går mycket åt det mer etniska hållet, nåt som jag ju som bekant också snöat in mig på. Lite marocko, lite indian-tema, lite asien.

 

buffalohornsbuddhaljusstake

Det brukar slinka med nåt litet varje gång för mig, även denna gång. Nån som tror sig kunna gissa vad jag väntar hem i ett paket småningom? Jag kan i alla fall avslöja att det nog skymtar på nån av bilderna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s