Enjoy candles snart på mitt bord

De av er som följer mig på insta har säkert redan sett att vi idag på jobbet fick in en ny produkt i lager – Enjoy candles. De borde dyka upp i webshoppen inom närmaste dagarna. Jag har läst om dem i många bloggar sista året sådär men aldrig sett dem live förut tills idag. Undrat lite kanske vad the big deal är jämfört med andra liknande fake-ljus. enjoycandles

Jag blev helt såld på dem själv direkt så nu blir jag nog tvungen att köpa hem några till mig själv också. Vi har haft andra led-ljus förut. Barnen fick varsitt i lillajulklapp ifjol med julmotiv på och de användes flitigt förra vintern som nattlampor vid barnens sängar. Mysigt och brandsäkert som nattlampa för mörkrädda små. Men dom här Enjoy var nog nåt alldeles speciellt.

Helt klart en dyrare prisklass än dom där vi haft innan, man kunde kanske kalla Enjoy för led-ljusens Rolls Royce. Men jag kommer nog inte kunna motstå dem trots prislappen efter att ha sett dem live. Äkta vax som doftar som ljus, handgjorda och flimrar som en riktig låga. Nu är bara frågan hur många jag vill ha och vilka färger och storlekar. Och det som Magnus kommer hurra för är timern för om det finns nåt han irriterar sig på är det mitt envetna tändande av mängder med ljus, kväll efter kväll, hela långa mörka årstiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s