Att ha firat Halloween med dom bästa

Igår var det halloween-party på många håll, även hos oss. Hela eftermiddagen dekorerade barnen och jag huset med pumpor, spöken, fladdermöss och andra små kryp. Sedan blev det sminkstudio inne på toaletten och så var det dags att vänta in alla gäster med stor spänning. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC   Idag känner jag mig så fantastiskt rik. Så lyckligt lottad över att vi har så härliga vänner i vårt liv. Vänner som vi följts åt med i många år, och vänner vars barn våra barn har fått växa upp med så tätt att dom är mer som extra-kusiner än familjebekanta till varandra. Vänner som har barnasinnet i behåll och ställer upp med bara en dags förvarning på en extempore Halloween fest och dyker upp med mat och vin och utklädda från yngsta till äldsta till alla barns (och vuxnas) stora förtjusning. SAMSUNG CSC Tack för en superrolig kväll! SAMSUNG CSC

Annonser

1 thought on “Att ha firat Halloween med dom bästa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s