Webshoppens nya kläder och utlottning!

Det har varit busy busy på jobbet på sistone. Och det är ju så himla roligt då det händer saker på jobbet. Stimulerande och varierande och dagarna och veckorna bara rusar iväg. Utöver att det rasslar in nya produkter från bland annat Housedoctor så har vi bland annat jobbat med en helt ny webshop, och idag var det äntligen dags att lansera den för allmänheten!

Screen Shot 2014-10-29 at 20.42.02
Klicka er in HÄR för att kolla in den. Säg gärna vad ni tycker också så att vi får konstruktiv feedback! Den gamla fyllde ju sin funktion den med, men den nya är verkligen ett steg in i nutiden vad gäller teknik och så är den så himla mycket lättare att arbeta med och förstås mycket tjusigare. Chatfunktion så ni kan bomba Alexandra och mig med frågor live då vi sitter på kontoret, responsiv layout och större bilder är bara några av förbättringarna.

Screen Shot 2014-10-29 at 20.21.27

Och för att fira den nya webshoppen tänkte jag nu i samarbete med just Aveoshoppen lotta ut en Happylights slinga med tjugo bollar i valfri färg! För att delta så ska ni gå in i Aveoshoppen och kika runt och skriva i kommentarsfältet här under vilken Happylights  färgserie som är er favorit och varför. Utlottningen avslutas på söndag vid midnatt. Lycka till!

EDIT: UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD! VINNARE DRAS INOM KORT.

Annonser

93 thoughts on “Webshoppens nya kläder och utlottning!”

 1. Väldigt svårt att välja. Den enda som jag inte kan tänka mig är Medersa – färgerna är härliga ensam men inte tillsammans med varanda. De blåa kulörerna i ”Samarkand” är däermot absolut läckra, men kanske tar jag dom hellre i tyg osv, inte som ljus. ”Sahara” på andra sidan skulle inte passa så bra med inredningen här (i mitt fd hem sku det ha varit perfekt). Alltså ”Kandi” ska de bli.

 2. Kul med tävling. Har många favoriter men för tillfället winter serien.

  Lute svårt tyckte jag det var att surfa runt på sidan från mobilen, annars helt super 🙂

 3. Samarkand skulle jag nog välja…Har en 6 åring som börjar vara trött på sitt rosa rum 😉 så hon önskar nu att få in en massa turkosa detaljer i rummet som är hennes favorit färg:)

 4. Alldeles för många fina färger att välja mellan 😉 Velar mellan medersa och kandi, men idag drar medersa längsta strået 🙂

 5. Samarkand ger mig sköna vibbar! Härliga, behagliga, djupa blå toner som ger mig lugn och ro i själen och behövligt mysljus i höstmörkret.

 6. Massor med härliga färger men Kandi passar nog bäst in i vår inredning. Nu håller jag tummarna att har tur i utlottningen 🙂

 7. Medersa e absolut min favorit. Bor i ett hus från 1890 och blandar inredningen friskt…men jag trivs 🙂 Sku sitta fint med Happy Lightsen i höstmörkret..

 8. Jättesvårt att välja, eftersom de alla är fina. Men jag skulle ändå välja winter för färgerna skulle smälta bra in i vårt vardagsrum.

 9. Kandi 😊 för att den skulle passa perfekt i vårt kök som vi äntligen fått färdig renoverat, barnen kom emellan så renoverandet fick vänta på att spädbarnstiden var förbi 😊

 10. Hej Joanna,
  Jag har absolut ingen skillnad vilken färgs happy lights jag skulle få, i vårt hem passar alla färger. so if i win, you can choose which one to send 🙂

 11. Hej! Om lotten faller på mig skulle snowball passa bäst i mitt hem, för vitt passar bra med alla färger så man kunde ha fram ljusslingan året runt fast man byter textiler enligt säsong. 🙂

 12. Min absoluta favorit är Christmas silver. Den skulle passa bra i vårt vardagsrum och dessutom passa ihop med frosten på marken och husens tak idag 😉

 13. Christmas silver, föreställer mig en snörik och kall vinter och hur snön glittrar då solen lyser på dem. Tycker att färgen inte enbart är kopplad till julen utan går året om.

 14. Flera av dem som skulle platsa hos oss..men allra mest har jag haft en samarkand i åtanke en länge tid!

 15. Hej! Min favorit är samarkand. Gemytliga färger som pifar upp i höstmörkret och som för tankarna till sol och bad i medelhavet.

 16. Så mycket fina färger! Winter skulle passa perfekt i vårt vardagsrum och skulle vara ett mysigt tillägg!

 17. Jag tycker så om ljusslingan Ramboetan. Ljusslingan blir prefekt i vår dotters rum och skulle den nu inte passa där av nån anledning så kan jag nog vänja mig vid att se på den i vårt vardagsrum också 😉 Superfina färger på alla ljusslingor, kan ju ha en av varje och variera med årstiderna och färgerna på gardinerna 🙂

 18. Hej!
  Det här var den vackraste ljusslinga jag sett, så många fina färger att välja mellan så att jag får beslutsångest. Önskar mig dem allihop! Men min slutliga favorit blir Adam’s peak, jag tycker att den ser så levande ut. Den skulle passa perfekt till min gröna, naturinspirerade inredning. Jag kan föreställa mig hur fint det skulle vara att ha den mot min fondvägg som är en magnoliatapet i bruna och gröna bleka toner. Men superfina är de allihop.
  Vänliga hälsningar, Anna

 19. Trevlig tävling och fin och överskådlig webshop! Happy lightsen finns i så många härliga färger att det verkligen är svårt att välja bara en favorit. Det står bl.a. mellan Winter och Medersa, men jag kunde också tänka mig Snowball som passar överallt.

 20. Det finns mycket fint på aveo! Vi har nyligen gjort en myshörna till vår son och har funderat på att det behövs lite mysbelysning. Happylight snowball skulle passa utmärkt dit!

 21. Min absoluta favorit winter! Skulle passa perfekt till vardagsrummet i detta än så länge relativt nya hem 🙂

 22. Christmas silver skulle jag vill helst ha. De passar bäst vår indredning (vit och grå) Dom här har varit länge på min önske lista redan men inte fått dem ännu

 23. Härlig webbshop! De happy lights som jag skulle vilja ha är snowball eftersom de skulle passa i alla rum, till alla dukningar och alla årstider!

 24. Snowball gillar jag. De passar överallt. Då kan jag flyta runt dem överallt i huset 🙂 en kväll per rum typ.

 25. Oj så ja skulle önska mej dessa happylights. Ifall jag hade turen att vinna skulle jag välja de vita snowball. De skulle få en fin plats i sovrummet

 26. Jag väljer nog (efter många om och men) Happy Light Winter. Den är en kameleont som skulle passa var som helst hemma hos oss!

 27. Jag skulle vilja säga Samarkand bara för att det låter så vackert, men sådär färgmässigt så är nog Christmas silver mera i min smak 🙂

 28. Oj vilken julklapp det vore att vinna! Min absoluta favorit är Happy lights snowball, passar hos oss i alla rum, i vardagsrum som barnrum 🙂

 29. Oj va fina. Hur ska jag kunna välja bara en. Men om jag verkligen måste välja så skulle jag nog vilja ha Winter. Eftersom jag ska måla om mitt rum och behöver lite mer inredning som skulle passa in till de ny målade rummet och dessa skull jag utan tvekan vilja ha som mys belysning. Skulle passa in perfekt och skulle ge en mysig känsla i höst och vintermörkret. Älskar Happy lights, de är så fina. Skulle kunna köpa alla!
  Jättefin webbshop måste jag också tillägga.

 30. Min favorit är Winter, för att den skulle matcha med den övriga inredningen som går i samma färger!

 31. Det fanns nog många fina olika färger men jag måste nog tillslut välja kandi som min favorit, färgerna passar så bra tillsammans och skulle passa perfekt in i min lilla lägenhet 🙂

 32. Min personliga favorit är Snowball eftersom de är vita och funkar överallt i alla rum, men vi ”behöver” happy lights till sonens rum och han valde Samarkand för blått är den allra finaste färgen enligt honom :).

 33. SNOWBALL! Älskar vit inredning, och den skulle passa bra i vårt kök nu när julen nalkas, som kontrast mot den starkt turkosa färg (som vi inte valt) väggen har. Och så skulle jag nästa sommar använda den som dekoration på mitt bröllop!

 34. Oj så många fina det fanns! Jag kunde lätt tänka mig att klicka hem flera av dem! Kandi skulle dock passa bäst i hemmets färgskalor, så jag säger den.

 35. Min favorit är ”Medersa”. Jag har länge fantiserat om att ha en sån i en stor genomskinlig glasvas i mitt vardagsrum, men som studerande har jag inte riktigt kommit mig för att satsa så pass mycket på en liten inredningsdetalj. Kanske jag får chansen nu 🙂

 36. Jag håller på och planerar det blivande rummet till min son som blir tre månader nu. Lac Assal föll min smak på fast det fanns flera fina. Den gav mig ett intryck av lugnet (sinnesro är viktigt om man skall orka sova när man är busig) och jag tänkte direkt på havet (vi älskar att hänga på villan). Så dessa lampor skulle göra det lättare att ha något att utgå ifrån 🙂

 37. Happy Lights Trinidad är en av favoriterna, skulle passa bra i vårt gråa å vita vardagsrum.
  En fin färgklick, skulle även passa bra med våra lila gardiner.

 38. Så kul med tävling! Jag skulle vilja vinna Happy lights Kandi eftersom de skulle passa perfekt i vårt vardagsrum eller sovrum. Jag gillar de blandade ljusa färgerna och de skulle matcha så fint med våra ljusbruna väggar. 🙂

 39. Rolig tävling och Vilken fin webshop! Tycker den är redig och stilfull – en webshop man gärna stannar en stund och kikar igenom allting.

  Happy Light är så fina och mysiga, finns ju så många fina färgkombinationer! Kandi är för tillfället min favorit, men det var verkligen svårt att bara säga en. Orsaken till varför jag skulle välja Kandi är att den skulle passa året om här i lägenheten, skulle bara inte kunna förmå mig att plocka ner dem då de väl är uppe och piggar upp vardagen 🙂

 40. Det här kom ju väldigt lägligt. Var in i en butik idag som säljer Happy Lights och skulle köpa en ljusslinga med 20 bollar. Dessvärre var den ljusslingan slut för tillfället och nu är jag tvungen att vänta tills de får in flera sådana. Fyller år på fredag och hade tänkt köpa en som en lite för tidig födelsedagspresent till mej själv eftersom jag har velat ha en sådan hur länge som helst! Ljusslingan som jag har fallit för är Medersa 🙂

 41. Christmas silver utan tvekan! Eller ja, med viss tvekan ändå när dom flesta va så fina 😀 men den ser ut att passa tillsammans me alla tänkbara färgkombinationer man har hemma!

 42. Det är förvånansvärt svårt att välja en favorit. Den med bl.a. peach och coral tilltalar mig men skulle inte passa in i vår inredning. Egentligen är kanske white-ivory-beige favoriten och så tycker jag också om den med beige, ivory, svart osv men vi har inget beiget i inredningen så de skulle inte heller fungera. Vill inte vara tråkig och säga vit så jag säger vit-silver 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s