En födelsedag

SAMSUNG CSC

Ett år äldre igen.  Hittills har mitt liv som 34-åring varit väldigt vuxet och ordentligt. Blivit väckt av sjungande barn. Ätit en hälsosam frukost. Jobbat. Födislunchat med min man som fyller 33 idag. Jobbat lite till. Fikat med kollegor. Handlat skor åt barn.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Nu har vi landat i soffan med varsin födelsedagsmojito. Nya bikinin som jag impulsshoppade idag (jag behövde ju givetvis en till jag har minst 10 från förr men faktiskt inte en enda helsvart) får vänta på lite fler grader än dom dryga 10 vi fått njuta av idag.

Tack för alla gratulationer jag fått under dagen!

 

Annonser

1 thought on “En födelsedag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s