Att ha ett regnbågsrum i huset

Till skillnad från sina syskon som önskade sig mer svart och tufft (William) och svart och rosa (Lova) i sina rum så önskade Elias sig mer färg. Ett regnbågsrum var önskemålet. Alla regnbågens färger och massor med djur. Sagt och gjort.

SAMSUNG CSC
Regnbågsfärgade happylights, färggranna kuddar och ukulelen han fick av Moffa då han var 3 år.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Retrosängen från Niemen tehtaat som köptes till Lovas rum fick flytta hit istället. Lakan och kuddar från Anno och HM Home. Den lilla moroten (som är en ikea mjukis) fick Elias på sjukhusets barnavdelning då han opererades i benet. Den gula byrån hade jag i mitt lilla rum i pappas hus då jag var barn och jordgloben som fungerar som nattlampa är från Magnus barndomshem.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Djungelboken  leksakerna har Elias för sina egna sparpengar.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

En gammal clown från min barndom i Thailand.

SAMSUNG CSC

Självklart måste även böckerna färgkoordineras för att passa in i regnbågstemat. Girafferna i trä har farfar hämtat från Tanzania.


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Rummet fick klart godkänt. Pojken kastade sig på golvet och låtsades svimma när han kom in, sen när han skulle somna för natten viskade han ‘Mamma, du e vääärldens bästa mamma som gjort världens finaste rum åt mig’. Och vad nån annan tycker är ju helt klart en bisak i jämförelse med det. HÄR kan ni se hur det såg ut innan. Då mer i mammas smak helt klart men nu är det ju Elias som ska trivas i rummet och inte jag.

Annonser

4 thoughts on “Att ha ett regnbågsrum i huset”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s