Möbelbloppis

Min iver att röja ur skrubbar och tömma på vinden fortsätter. Idag står våra gamla matstolar på tur.

SAMSUNG CSCkaustby

Sex stycken gråbruna Kaustby stolar från IKEA. Ni hittar information om dem HÄR. Massiv trä, gott skick, var knappt två år i användning och har sedan dess förvarats torrt på vinden. Superbekväma tack vare det höga ryggstödet och skulle det inte varit för att jag hittat mina drömstolar skulle jag inte bytt ut dem. Stadiga och bra, inget ‘ricketirackety’. 200 euro för alla sex tänkte jag mig (eller ge bud) och säljer dem endast som grupp. Först till kvarn, mailadress uppe till höger i presentationen som vanligt!

Annonser

2 thoughts on “Möbelbloppis”

    1. Jag tänkte på att dom är i nyskick, färdigt monterade och man slipper köra ner till Tammerfors/betala frakt om man bor i Vasa 🙂 Sen skrev jag ju också att man får ge bud 😉 Frågade några bekanta på förhand vad dom tyckte va skäligt och det här var priset dom flesta uppgav eftersom dom defacto motsvarar en uppsättning nya men med mindre besvär. Men som sagt, det är fritt fram att ge bud också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s