Och plötsligt händer det

Under våra 8 år som föräldrar har vi ju hunnit vara med om en del tillbud. Vissa större, vissa mindre. Plötsligt är bara olyckan framme, snabbt som blixten. Alltid lika oväntat och ovälkommet.


hålihuvudet1

Elias är ju lite vår otursfågel då det gäller skador, olyckor och sjukdomar . Idag hade hans panna oturen att träffa en vass smal stubbe som stack upp ur marken i en skogsdunge där han lekte med Lova på eftermiddagen. Som tur gick det ändå bra under omständigheterna. Det såg rätt otäckt ut och blev ett ordentligt jack i pannan som blödde kraftigt men nu är han är pigg och glad och leker som vanligt och visar inga tecken på hjärnskakning även om vi ska hålla lite extra koll på honom det närmaste dygnet. Stygnen kommer få sitta i tills efter påsk och med tiden blir det ett bleknat ärr som påminner honom om den där soliga dagen i april då han var sex år och dök rakt ner på en vass träpigg.

 

 

Annonser

1 thought on “Och plötsligt händer det”

  1. Tur att det inte gick värre! O så är det ju lite tufft med ärr och historier. 😉
    Jag är just lite rädd då de varit och gallrat i skogen här och det sticker upp tusen 15-20cm höga pinnar/stubbar från marken. Så lätt att snubbla och inte märka, i synnerhet för de våra som verkar ha lite problem med synen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s