Sånt man kan chockera sina barn med en lördag

Det har varit på kommande länge. Förändringsbehovet har vuxit sig allt starkare det senaste halvåret. Det var bara en fråga om vad som skulle ske, om det var saxen eller färgburken som skulle fram. Så när resten av familjen åkte till Tropiclandia med faffa i eftermiddags och jag plötsligt stod utan något att göra några timmar beslöt jag mig för att överraska dem lite.

Den osminkade lördagssanningen före:

blonde to auburn
Två burkar toningsschampo o en halvtimme efter:

röd

Det var drygt fyra år sedan jag sist var mörk. Så barnen kom inte alls ihåg att jag varit det förut. Deras miner var oslagbara och alla tre ville genast känna, som om det skulle kännas annorlunda också. Lova trodde att det smittade. Kramade mig hårt och gnuggade sig lite mot mitt hår och sa ‘titta mamma, det kom lite på mitt hår nu också’. Vi får se hur länge det varar den här gången, senast trivdes jag ett drygt år, det brukar börja klia i blonderingsfingrarna när sommarsolbrännan börjar komma krypande men just nu känns det som det här var det jag så länge behövt.

Annonser

23 thoughts on “Sånt man kan chockera sina barn med en lördag”

  1. Så SNYGGT! Sist jag var ”brun” så varade det i nästan fyra år. GIllar det bruna, det jag blir trött på är det eviga färgandet. Nu har jag inte varit till frissan eller färgat mig på över två år, men det syns ju också, haha!

    Ha en finfin vecka!

    1. Jag får ju färga regelbundet oavsett om jag är blond eller mörk eftersom jag natruligt är nån sån där indistinkt mittemellan haha 😀 Ha en fin vecka du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s