Kalklitir

Jag har varit sugen på att måla om i nåt rum med Kalklitir i mer än ett år nu. Den omåttligt populära kalkfärgen från island ger exakt den typen av yta jag skulle vilja ha. Lite ruff och naturlig. Och ni kan säkert gissa att jag, betongälskaren, skulle välja en grå nyans som skulle skapa illusionen av en betongvägg någonstans.

påse

Från och med idag finns till min stora glädje också Kalklitir hos Aveo. Jihuuu. Nu ska jag bara välja nyans och sen övertyga min man som nyligen tapetserade om vårt vardagsrum på ett av mina senaste infall om att vi MINSANN behöver också en kalklitir vägg nånstans hos oss.

Vill ni kolla in Kalklitir live så ska ni kika in till Rewell center imorgon fredag eller lördag under City Storm dagarna. Aveo kommer att ha en monter i Rewell center där ni bland annat kan få se väggbitar målade med Kalklitir, så kom och kika och känna på dem! Vill ni även kika (och känna?) lite på mig så ska ni passa på på lördagen mellan 10-14 för då kommer jag att vara på plats. Ses i vimlet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s