Godmorgon

Ja idag är det faktiskt en underbar morgon. Det är inte så mycket som skall till för att få mig på riktigt gott humör. Det räcker med att solen skiner och att jag första gången på en vecka kunnat sova ostört några timmar i sträck utan hostattacker tack vare att jag fick utskrivet en hostmedicin som verkligen bet på min eländiga hosta.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Som ni ser har jag fullkomligt snöat in på det blåvita här i köket nu. Att teet råkade matcha var nog bara ett lyckligt sammanträffande, jag dricker det för att anis och fänkål ska vara bra för hosta också och visst lindrar det lite åtminstone så länge man dricker det.

Hoppas ni alla får en härlig solig dag!

Annonser

1 thought on “Godmorgon”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s