Reptilens nya kläder

Medan Magnus är iväg och tävlar i På Veijin på Ollis ikväll är jag hemma och kraxar vidare med tre kraxiga barn. Lova slocknade med beanien på sig ikväll (märks inte alls att pappa i huset jobbar på Yle eller hur) och jag håller på med mitt uppdrag som jag fick av min dotter.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jag stickar inte. Jag KAN inte sticka. Men nu stickar jag likväl för vad gör man väl inte när treåringen är bekymrad över att hennes älskade Kalle krokodil FRYSER då han bara har kortärmat och det stormar ute. Hon köpte inte riktigt mitt argument om att krokodiler är kallblodiga. Ja nå då stickar man en tröja åt reptilen på fredagkväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s