Eames trion

Så står dom där nu då. Alla tre. Som genom ett mirakel kom alla tre stolarna hem från Infurn inom loppet av bara tre veckor. Jag vet inte om vi bara haft osannolik tur eller om sajten skarpat till sig ordentligt. Oavsett är jag urglad åt våra nya snygga stolar.

SAMSUNG CSC

Nu ska jag bara besluta mig för om dom ska få bli som dom är eller om jag ska spraymåla benen som min ursprungliga plan var för att få dem helsvarta som original Eames stolarnas limited edition all black.

fb8aa22d293b7ca4f099fa6baf9fecd640ddbb31bb261e0b41d6c4d39eaa1c2b
Det lutar nog åt all black. Så himla snyggt.

Annonser

3 thoughts on “Eames trion”

  1. Såg i tidigare blogginlägg att ni har en Ektorp soffa. Vi funderar på att köpa nya soffor och funderar på just dessa. Vad har du tyckt om soffan?

  2. jag brukar annars luta åt hel svart eller vitt också, men i det här fallet tycker jag de ser dyrare ut med träben än med svarta..blev lite ikea-känsla med de svarta benen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s