Drömstolen

Ni som följer mig på Instagram fick en lite tjuvkik redan häromkvällen direkt jag hade öppnat det stora paketet som kom på posten. I paketet fanns den. Stolen med stort S. En ‘Eames stol’. Eller ja, en kopia då i det här fallet.

SAMSUNG CSC

(Dm stora svarta skråmskydden har jag bara lagt dit tillfälligt tills jag får skaffat nåt vettigare att skydda parketten med.) Jag minns att jag velat ha en sån här stol ända sedan tidiga tonåren när jag började läsa inredningstidningar. Jag har aldrig tröttnat på dem och alltid alltid tänkt, att sen, nångång. Men priset på designklassiker är ju som bekant ganska saftigt så det har inte direkt varit aktuellt under mina sju år hemma med barn. Inte nu heller för den delen när vi snackar originalet.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Men jag är och har aldrig varit för stolt eller märkesfokuserad för att kunna tänka mig en kopia. Klart en äkta Eames skulle varit allra trevligast men nu var den här betydligt mer i min prisklass så då fick det bli så. Så När dom dök upp på specialpris hos Infurn slog jag till och beställde tre stycken till vårt köksbord.

SAMSUNG CSC
Jag tog en ganska stor risk visade det sig. EFTER att jag redan klickat hem tre stycken på specialpris från den här nätsdan så kollade jag upp lite reviews om Infurn. Det skulle jag INTE ha gjort. Jag sov knappt på två nätter och tänkte att jaha, dit for dom pengarna, goodbye jag ser aldrig en stol för att inte tala om tre. Några få reviews gav dom tröstande orden att man nog KAN få sina möbler nångång men att man ska räkna med att det tar sex månader till ett år minst. Resten ansåg att hela sidan var lurendrejeri. Så döm om min förvåning när vi nu bara några få veckor senare har inte bara en utan redan två av tre stolar hemma. Så ett litet varningens ord om företaget trots allt. Vi hade tur, alla har inte varit lika tursamma. Men mina erfarenheter av Infurn är alltså bara positiva, inga problem. Stolarna är av prima kvalitet och jag är JÄTTE nöjd över att ha fått hem tre stycken Eames lookalikes för under 300 euro inklusive frakten. Men läs lite reviews innan ni handlar om ni inte vill förlora nattsömnen som mig.

Annonser

6 thoughts on “Drömstolen”

  1. jag fick nog hem då jag beställde, men tog 2 månader! 🙂 en fråga; är de stolarna i plast eller glasfiber som ni har?

  2. […] en kopia av den i alla fall 😉 Jag hittade Infurn tack vare Joannas inlägg, och beslöt mig för att testa jag också. Min nuvarande arbetsstol ser typ för bedrövlig ut och […]

  3. Oj nej men vilken mardröm! Det hände mig också en gång att jag började läsa reviews först EFTER att jag beställt en massa saker… och det var inte positiva saker alls! Det slutade faktiskt med att jag polisanmälde företaget. Som inte heller finns mera idag. Men vad BRA att det gick bra för er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s