Att ha fått ett ryck

Jag blev så inspirerad av Lindas Lantligas hyllinlägg så jag tog tag i ett projekt som legat i tankarna länge länge.

Magnus och jag ÄLSKAR böcker. Vi har ständigt minst 1-5 böcker på gång och vi vare sig säljer eller kastar bort en endaste bok. Med andra ord drunknar vi i böcker och dom stod i dubbla rader i bokhyllan och dessutom är ett par skåp och fönsterbrädet i sovrummet till bredden fyllda. Böcker må vara underbara men bokhyllan smockfull med böcker i vardagsrummet gav ett rörigt och packat intryck.

SAMSUNG CSC

Så ikväll packade jag ner alla böcker som rymdes i kökssoffan under locket (dit ryms mer än man tror) och resten får hamna i lådor i garaget tills vi får tag i en ny större förvaringsmöbler för våra böcker på en lämpligare plats i huset.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDär får ni en liten skymt av mig med kameran också.

Lite luftigare, lite lättare, lite ljusare och mindre rörigt. Bokhylla blev vitrinskåp. Inte klart på nåt vis, innehållet får växa fram och utvecklas med tiden men helt klart lite skönare att se på. Bättre bilder får det bli en solig ljus dag när min vårstädning av vardagsrummet är klar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s