Alla hjärtans utlottning!

För att fira kärlekens dag lottar min härliga kollega och vän Susanna och jag ut varsin Wire Basket från Ferm living  i samarbete med Aveo!

fermlivingwirebasket3

wirebasket4

Den här megapopulära metallkorgen ha synts i mängder av inredningstidningar och bloggar det senaste året. Och nu kan ni alltså vinna en korg i vårens hetaste modefärg ‘Rose’.

wirewirebasket2fermlivingwirebasket1

Det är den allra största storleken Large vi lottar ut och observera nu att den är verkligt STOR, bauta, mega jättestor (60 x 45 cm). Perfekt som förvaring av skrymmande grejer som kuddar och plädar i vardagsrummet. Eller mjukisdjur i barnrummet. Eller varför inte handdukar i badrummet eller som vedkorg.

fermlivingwirebasket2

Ferm living har även lock till korgarna som då förvandlas till ett litet bord.

Allt ni behöver göra för att vara med i utlottningen av Ferm livings Wire basket Rose är att gå in och kika runt i Aveos webshop. Skriv sen här i bloggens kommentarsfält vilken din favoritprodukt är. Vill du ha en till lott, så länkar du hit till utlottningen på din egen blogg eller fb-sida. Utlottningen avslutas söndagkväll vid midnatt den 16.2.2014 kl. 24.00. (Observera att ni bara kan delta i utlottningen ANTINGEN här inne hos mig ELLER hos Susanna, inte hos båda).

LYCKA TILL OCH TREVLIG ALLA HJÄRTANS DAG!

 

Utlottningen är avslutad vinnaren annonseras snart.

Annonser

146 thoughts on “Alla hjärtans utlottning!”

 1. min favoritprodukt är wire basket, och detta är precis den jag letat efter att kunna förvara sängöverkast och kuddar i när sängen är obäddad och man inte orkar bädda den ordentligt på morrnarna. delar på fb också 🙂

 2. Min favorit är Ferm living basket. Den skulle passa för (snygg!) förvaring och frakt av smutstvätten mellan sommarbostaden o tvättmaskinen hemma.

 3. Hej! Jag föll för kaklet Stjärna, och delar på facebook 🙂
  Med vänlig hälsning,: Lotta Wikström

 4. Wire Basket är min favoritprodukt!Perfekt till alla filtar man har liggandes överallt!Delar på Fb oxå,

 5. Dreglar efter ferm livings barntapet mountainfriends 🙂 vi ska äntligen börja ta itu med lillebrors rum och denhär skulle passa perfekt! Så fin!

 6. Min favorit produkt är: Brita Sweden Gunnel mattan i svart! ❤

  Har gillat och delat på fb som Tina Kara! 😀

  Håller tummar & tår!

 7. Hej!

  Fastnade för La Espanola kakel. Om jag vinner ska min kära fru ska få den fina metallkorgen av mig. Hon ställer alltid upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Håller tummar och tår!
  Har delat tävlingen på facebook.

  Mvh Rolf

 8. Tjena!

  Tycker om Retro Leaves tapeter på sidan. Om jag vinner nu så ska min underbara flickvän få den fina korgen av mig. Hon har kämpat med sin svåra elakartade cancer och äntligen övervunnit den. Hon betyder allt för mig. Det skulle vara så roligt att få överraska henne. Håller tummarna hårt! Klart jag delat på Facebook.

  Mvh Robert

 9. Hej!

  Min favorit är Maryland taklampa.
  Skulle vara så roligt att få vinna. Jag har haft en lång hemsk resa med svår cancer som jag nyligen övervunnit. Tycker jag är värd den fina vinsten efter allt jag gått igenom. Hoppas!!!
  Har förstås delat tävlingen på fb.

  Kram

 10. Hejsan!
  Klart jag är med i denna fina tävling. Jag väljer Crocus taklampa. Har jag tur nu så ska min älskade dotter få den fina vinsten av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer. Tycker verkligen hon är värd den, efter att hon genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag är så tacksam att hon lever! Håller tummar och tår att jag den fina vinsten får! Har länkat på min fb.

  Kram Birgitta

 11. Massor av fina grejer, men jag fastnade lite för Kobbe-taklampan, en sån skulle jag gärna ha! Men sen sku ja också VÄLDIGT gärna ha den där fina Ferm-förvaringskorgen, såg den just live hos en kompis idag och den var just så fin som den ser ut på bild!

 12. Det var svårt men till slut gillade jag bäst de taklampor som finns på bilden med akustikdämpning i taket, alltså aveo akustiklampa.

 13. Min favorit är Ferm Livings Wire Basket, största modellen, i rose eller svart. Väldigt användbar och samtidigt en snygg del av inredningen. Gillar att man också kan göra den till ett sidobord.

 14. Riktigt många snygga prylar, tycker allt är fint, men jag gillar ju så klart dessa korgar, mimou kuddarna är också fina!

 15. Lätt som en plätt: Helmi-mattan från Brita Sweden. Den skulle jag verkligen ha lust med till mitt kök. Så snygg, och praktiskt med plast.

 16. Just nu: remix-pläden från Ferm Living. Har delat länken på fb. Och nu är det tumhållning som gäller! 😉

 17. Jag gillar Brita Sweden mattorna, speciellt Anna i färgen Aqua. Men det är nog svårt att välja för allt är så fint! 🙂

 18. Måste man välja en? Svårt ha-begär skapar nog Marrakech-kaklet Hex Traget, och Villa Lagoon Tile’s Natchez. Fast dom vet jag inte var jag skulle ha. Men en sak vet jag var jag skulle ha – Brita Swedens Gunnel-matta 150*200 under matbordet. Bara att moppa bort allt som missat de tre manliga slarvlarnas munnar i denna familjen 😀

 19. Aveo har gudars så många grejer som är på önskelistan, en av dem råkar vara lotteripriset (helt super)! Men Mimou cushion diagonal dot-kudden och Antonio-lampan lyfter jag fram. Nämner om tävlingen i bloggen.

 20. Så mycket fint… men eftersom jag nästan köpte Mimous tapet Nippon (och ångrar lite att det inte blev den) måste jag säga den!

 21. Ferm living laundry basket half Moon är sjukt snygg!! Och Brita of Swedens mattor. Ha-begäret är gigantiskt! 🙂

 22. Wire Basket är klar favorit! Och så praktisk, har fantiserat den på terassen i sommar, med ved i till badtunnan, och medan man eldar är det bara och sätta locket på och slå sig ner, I like!

 23. Oj nej, måste jag verkligen bara välja en?! Helt oskojat så är jag helt kär i nästan allt man hittar där! Men om jag nu måste skriva ner en får det väl bli Ferm living laundry basket för att jag älskar trycket och för att vi faktiskt skulle kunna uppdatera vår tvättkorg! Förutom detta så länkar jag från min egen blogg till utlottningen (länken hittar ni här: http://qandvictoria.wordpress.com/2014/02/14/vandags-utlottning/), så jag deltar med två lotter 🙂

 24. Tänka sig, Ferm Living Wire Basket är min favorit! Jag skulle ha den i sommarstugan för alla plädar och kuddar som behövs både ute och inne mest hela tiden 😉

 25. Älskar alla Brita Sweden mattor ni har, men speciellt Karin-mattan! Lägger den på önskelistan lagom till födelsedagen.

 26. Min favoritprodukt är just denna korg av Ferm living och denna färg rose är bara för snygg för att vara sann!

 27. Jätta många fina produkter, men om jag måste välja en så blir det Brita Sweden mattorna, jätte fina!

 28. Ni har flera produkter som blev till mina favoriter: Marakech kakel Florens och Medina, och Ralph Laurens tapeten Saratoga Toile. På samma gång ska jag passa på att föra fram ett önskemål om att ni skulle ta in tyget från Ralph Laurens mönster Saratoga Toile i färgen rose – så fin och här finns en sannolik köpare! Länkar hit från min fb-sida!

  1. Hej Erika! Tygerna till kollektionerna går att beställa via Aveo, vi har bara inte tygerna i webshoppen eftersom man inte kan ‘klicka hem’ tyger på samma sätt som tapeter i färdiga rullar då de alltid måttbeställs men maila mig på shop@aveo.fi så fixar jag det åt dig 🙂

 29. Ferm living laundry basket är min absoluta favorit, den skulle passa så bra i vårt badrum 🙂

  Delade även med mig av tävlingen på facebook 🙂

 30. Mina favoritprodukter är just dehär korgarna men även Ferm living laundry basket. Å kuddarna är ju också jättefina! Jag länkade även på fb 🙂

 31. En (eller flera) av Mimous kuddar skulle jag gärna inreda med, t.ex. Mimou cushion siam patchwork skulle vara perfekt nu till våren. Jag delar tävlingen på FB.

 32. En (eller flera) av Mimous kuddar skulle jag gärna vilja inreda med, t.ex. Mimou cushion siam patchwork skulle bli perfekt nu till våren! Delar tävlingen på FB 🙂

 33. Min favoritprodukt är definitivt alla vackra, glada tapeter. Den absoluta favoriten för tillfället är Nippon från Mimou. Jag får en sån 20-tals, happyhappy Great Gatsby fiilis av den, så den kan få flytta in i min lägenhet i valfri färg vilken dag som helst.

 34. Verkligen ett svårt val bland alla fina saker men måste säga Ferm living laundry basket för det är fin förvaring jag är i stort behov av just nu 🙂

 35. Hej! Jag gillar oerhört Brita Sweden mattorna! En grå matta av modell Helmi tror jag skall flytta in till oss 🙂 / Maria

 36. Oj shit, jätte svårt!! Måste nog säga Brita of Sweden Helmi mattan. Men gillar även de färggranna kuddarna.

 37. Klart man vill pröva lyckan och vara med 🙂
  Tycker om matta Brita Sweden Karin ( grå och svart) och är på jakt efter en taklampa, gillar både crocus och carpatica.
  En skön helg! MALIN

 38. Åh, så svårt att välja bland alla fina grejer, men väljer ändå Brita of Sweden mattorna, assnygga! Denna korg har också länge varit på önskelistan, just för förvaring av kuddar och filtar i vardagsrummet. Och just denna pastelliga färg är perfekt till våren.

 39. Drömmer om Little trees tapeten i hallen av mitt framtida hus. Men valet denna gång faller på Brita mattan Anna, den sku jag genast kunna breda ut var som helst i vår lilla tvåa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s