Min bloggplats

Idag kör vi en riktig bloggklassiker. Idag får ni se var jag sitter när jag bloggar. Back in the day (det är över ett år sedan jag började jobba deltid nu -time flies) då jag var hemma på heltid med barnen och perioder då jag bloggat många ggr om dagen satt jag oftast i korgstolen vid köksbordet. Men numera har bloggandet huvudsakligen förpassats till tiden efter att barnen lagts om kvällarna och då hittar man mig alltid här, i vardagsrumssoffan. Vi har två soffor i vårt vardagsrum men det är nästan alltid den här vi sitter och ser på teve i och det högra hörnet sett såhär framifrån är mitt blogghörn. 

SAMSUNG CSC
Sofföverkastet är skruttigt, kablarna i ett enda trassel i knuten och ena tavlan hänger på snedd. Det är inte perfekt och inte stailat men det är en av mina favortiplatser på jorden den där soffan faktiskt. Massor med kuddar och en lurvig varm mjuk pläd är ett måste så jag får boa in mig ordentligt.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Viktig rutin inför kvällsmyset och bloggandet är att plocka bort alla leksaker ur vardagsrummet, släcka lamporna (då ser man inte skiten – mitt bästa städtips by far) och tända ljus om det är årstid för det. Så nu vet ni var ni har mig  när jag kikar in här. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s