Att fundera på om det finns ett liv i Jeppo?

OstrajeppovagenMeijeriFasad_000

Bor man i Österbotten har man kanske fått cirkulerat på sin Fb feed denna bild idag. Vi dog litegrann Magnus och jag. Vårt absoluta drömboende på absolut fel plats. En gammal industribyggnad i tegel med högt till tak och enorma gamla fönster har vi drömt om. Ja. Alltid nästan. Jeppo som boningsort? Not so much. Inte för att jag hört nåt illa om Jeppo. Jag har bara inga band dit alls och det ligger lite väl avsides och långt ifrån våra jobb helt enkelt. Men ja. Idag funderade vi faktiskt om det eventuellt kunde vara värt en flytt ändå bara för fastighetens skull. Men nej. Det blir nog ingen flytt till Jeppo för oss.

HÄR kan ni klicka om ni är intresserade av att bli Jeppobor o i samma veva få tag i 600 kvadratmeter av kanske världens tjusigaste gamla mejeribyggnad i tegel för ynka 24.000 euro. Den som köper det får lova att ni bjuder mig på kaffe sedan när det är färdigt så jag får komma och avundas dom vackra fönsterkarmarna och det gamla teglet.

Annonser

4 thoughts on “Att fundera på om det finns ett liv i Jeppo?”

  1. jag tittade med, och drömde och tänkte, men nej, det är nog inte aktuellt för oss heller. Men det är nog en underbar byggnad om en det skulle krävas resten av våra liv att få det perfekt där. 🙂

  2. Vilket sammanträffande, sambon och jag har åkt många gånger förbi detta hus och varje gång suckar jag en extra gång och konstaterar att tänk vilken pärla det skulle vara att bo i! Men håller med, det är inte aktuellt med en flytt till Jeppo i nuläget 🙂
    Ha det bra, MALIN

    1. Vill int Dove hem till Jeppo heller? 🙂 Var har man David copperfield när man behöver honom? eller lite star trek ‘beam me up’ teknik så kunde man flytta huset lite närmare Vasa. Ha det gött o hälsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s