Andra sidan

Häromdagen visade jag lite bilder från Lovas omgjorda rum. Ena sidan av rummet hann vi inte bli riktigt klara med den dagen så den fick bli utanför bild, men nu börjar vi småningom få även den delen av rummet under kontroll. Det är också den svåraste sidan att få snygg eftersom den endast består av en jättestor förvaringsmöbel som sträcker sig längs hela ena kortväggen i hennes rum som rymmer största delen av alla leksaker.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

De allra barnsligaste bebisleksakerna är bortrensade och skall vidare till nästa behövande och istället har ett enormt dockhus i trä fått ta plats idag. Jag är SUPERnöjd med mitt fynd. Ynka 20 euro fick jag ge för det här fantastiskt fina dockhuset med tillhörande inventarier, allt i trä, på ett fb loppis. Nu kliar det i fingrarna att börja fixa mer detaljer till husets insida.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Fler förvaringslådor och korgar för att rymma den växande mängden duplolego och andra leksaker som med jämna mellanrum förflyttas från pojkarnas rum till Lovas vartefter dom växer ifrån dem är på g. Sen gäller det att gallra med ganska grov hand också eftersom det samlats en helt absurd mängd leksaker under åren och det är omöjligt att få plats med allt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s