En månad med squat challenge

Första månaden är förbi, och lite mindre än en tredjedel av tiden. Hänger ni med ännu eller har ni hoppat av? Magnus och jag har bra draghjälp av att vi båda håller på med utmaningen samtidigt och kan påminna varandra så att man inte glömmer bort det. Det har till och med hänt att vi redan hunnit gå lägga oss och sedan kommit på att vi inte varit klara med alla 100 för dagen och stigit upp ur sängen, gjort klart våra hundra bredvid sängen innan vi lagt oss igen.

Här lite tips på olika variationer ni kan göra, med och utan vikter, med eller utan hopp.

1009-front-squat0504_ballet_squat

wm-0809-grand-plie-jump0502_plie_squat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min favorit är kanske sumo-squat med vikt. Brukar kännas ordentligt följande dag. I övrigt så har jag ökat till 150 per dag om jag kör utan hopp eller vikter. Berätta hur det går för er andra, jag vet ju att ni är några stycken som hoppat på?

Annonser

4 thoughts on “En månad med squat challenge”

  1. Jag är några dagar efter, men kör fortfarande på. Gör helt vanliga, 100 st, utan extra finesser. Kan skylla på att jag samtidigt kör två just 6 weeks- utmaningar, magmuskler och armhävningar 🙂

    1. Jo man märker nog skillnad, dumt nog tog jag inga före bilder eller mått men jag känner nog att det är skillnad. Magnus o Nicke som kör samma utmaning i radion har däremot mätt o dom har båda ökat flera cm i omfång runt låren så effekt tycks det nog ha också fast man är van att träna hårt med tunga vikter också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s