Brita of swedens grafiska plastmattor

Hittar man inte det man vill ha annanstans får man se till att ordna det själv. I min sökan efter snygga grafiska plastmattor stötte jag på Brita of Sweden. Jag blev så förtjust att jag stämde träff med Brita Swedens agent i förmiddags så nu hittar ni dem då även hos oss på Aveo, KLICK.

Så himla många tjusiga mönster och färger, nu måste jag bara försöka bestämma mig för vilken jag skall beställa till Lovas rum. Här är några kandidater. Rosa, mintgrön, grå eller svartvitt är färgerna som gäller i det här fallet.

britaswedenhelmibrita1brita3rug-gunnel-70x80-or-70x200-cmbritaswedengittan

Vill helst ha alla så man kan variera sig enligt humör och säsong. En rosa Anna matta skulle kunna pigga upp i köket i vår, tänk blekrosa tulpaner på köksbordet. Lovely.

Annonser

5 thoughts on “Brita of swedens grafiska plastmattor”

  1. Tjusiga! While you’re at it kunde du ju leta rätt på den perfekta vardagsrumsmattan i ylle (eller nåt lite naturligare material) också. Jag har surfat så fingrarna ryker, och då jag äntligen hittade den så kostade den 2000€ och måste beställas från Barcelona! Ja och när du hittat den kan ni ju tillägga den till Aveos sortiment 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s