Lovas rum version 4.0

Det var inte så länge sen sist. Men  med två vattenkoppiga storebröder i huset som mest bara vill se på teve eller pussla så tyckte Lova och jag att vi behövde hitta på något roligt så vi ändrade om i hennes rum. Igen en gång. HÄR , HÄR och HÄR kan ni se hur det såg ut fram tills igår och HÄR kan ni se hur det såg ut när hon var bebis.

Ut åkte den orangea sängen (den bor nu i Elias rum, han har requestat en regnbågsfärgat rum, så jag skall försöka uppfylla den önskan nu då) och in kom den vitmålade utdragssängen båda hennes bröder sovit i också. Dom knalliga retrofärgerna fick ge vika för rosa, svart, vitt, grått och lite mintgrönt. Prickar, ränder och andra grafiska mönster. Och så möblerade vi om. Betydligt mer i min smak, nu får jag inte huvudvärk varje gång jag går in i hennes rum.

lovasrum5SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Böckerna fick flytta in i en tygkasse från HM Home som låg oanvänd i en skrubb.

SAMSUNG CSC

Väggen dekorerade vi med washi-tejp hus. Honeycombsen hade jag köpt av Johanna Koo och dom fick nu plats i Lovas rum. Den prickiga  (och skruttiga ser jag nu) klänningen/tunikan från Marimekko fick Lollo av sin farfar i julklapp.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Lakan och tvättbjörnsdyna från HM Home, svartvit dyna från Anttilas Anno serie.

SAMSUNG CSC

Plåtburkarna i svartvitt från Ferm living kom hem med mig från jobbet i ett svagt ögonblick innan julen. Det var egentligen burkarna som utlöste makeovern denna gång. Det behövs inte så mycket för att min fantasi och göra om iver ska skena iväg med mig. En snygg plåtburk och vips så har det blivit ett helt nytt rum.

Lite tavlor, en matta och annat smått ska jag ännu få tag i men så här långt har den här makeovern gått på totalt noll euro eftersom alla prylar redan fanns i nån gömma hemma hos oss från innan. Barnrum är så otroligt tacksamma på det viset att an med så små enkla medel kan göra om stilen och färgvärlden totalt på bara ett par timmar. På så vis får inredaren inom mig leva ut sina idéer flera ggr om året.

Vi ska ännu ha tag i en svart-vit-randig plastmatta, tips på någon som inte är i Pappelina prisklass?? Vi har efter att ha förstört 5 mattor på 3 år Lollos rum nu gett upp och beslutit oss för att plastic is the way to go tills hon lugnar ner sig lite. Vi ska ännu ha tag i en svart-vit-randig plastmatta, tips på någon som inte är i Pappelina prisklass?? Vi har efter att ha förstört 5 mattor på 3 år i Lollo

Annonser

14 thoughts on “Lovas rum version 4.0”

  1. Billiga plastmattor finns hos Rusta. Kolla på internet! 🙂 Men kanske ni har vägarna förbi Haparanda/Ikea så småningom så kan ni ju svänga in dit med detsamma. 😉

  2. Jättefint rum! Jag har sagt det förut och säger det igen: Du är så duktig och har så bra smak när det kommer till inredning!! Aveo kan vara glada för att nappat dig, du gör säkert ett fantastiskt jobb hos dem också 🙂

  3. Ellos har jättefina plastmattor. Med rabattkoderna som droppar in för jämnan blir de väldigt förmånliga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s