Kyligt värre

När vintern äntligen kom gjorde den det med besked. Vackert så man nästan svimmar. Iskristallerna ven i luften och glittrade i solskenet idag och till och med min extremt kylslagna och raska promenad mellan kontoret och matbutiken idag på jakt efter lunch var ljuvlig.

kallt2kallt1

Däremot är det här vädret allt annat än praktiskt. Ena bilen (den som är 11 år nyare än den andra ironiskt nog) startade inte imorse så grannen fick rycka in när William skulle till skolan och att vara ute längre stunder med vare sig barn eller hund är mer eller mindre uteslutet när temperaturen dippar under -20. Men jag klagar inte. Så länge man får sitta i värmen och njuta av solen som gör underverk för humöret är jag nöjd. Hellre svinkallt och solsken än plusgrader och regn vecka ut och vecka in.

Annonser

1 thought on “Kyligt värre”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s