Årets fynd

2014 års hittills bästa loppisfynd.

Årets fyns

Jag har sökt efter en sån här gammal skoltavla med svart bakgrund och nån typ av gräs eller liknande på i ett par år redan. Jag har hittat några men dom har alltid kostat 30-60 euro styck. trodde knappt mina ögon när jag fick syn på den här just innan jag skulle gå till kassan på Fyndis häromdan. 8 euro. Som hittat!

Annonser

6 thoughts on “Årets fynd”

  1. Du är så bra på att fynda! Jättefin planch 🙂 Och den kommer ju passa perfekt med allt det andra svart/vita ni har hemma…

  2. Oj det var inte alls dyrt ju!! Nykarleby har en outlet just nu för att sälja bort allt det som staden lagrat på olika vindar osv… det vill säga många gamla skolplanscher! Nästan alla kostade 50€. Jag köpte en och dreglade över resten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s