Att ha en åttaåring i huset

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Den här lilla skrutten fick vi till vår stora förvåning ta med oss hem från bb en kall januaridag. Han var den sötaste lilla skrutten vi nånsin hade lagt ögonen på. Förstås. Och på nåt mirakulöst sätt har vi nu lyckats hålla honom vid liv i åtta år.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Stora karln är han. Läser och går i skolan och cyklar iväg till sina vänner på egen hand. Trivs bäst i sitt rum med hörlurar med musik på eller ute där han åker skateboard på terassen eller bygger hoppor för sin cykel. Idag lagade han lunch åt mig och småsyskonen. Stekte makaronilåda i stekpannan och dukade bordet och ropade ‘varsågoda’ stolt som en tupp. Åtta år. Åtta år med hjärtat utanför kroppen.

Annonser

2 thoughts on “Att ha en åttaåring i huset”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s