Utmanad

Jag blev utmanad av en kompis att delta i en av dom här träningsutmaningarna som cirkulerar på nätet och i instaflödet. Så nu ska Magnus (hans träningsblogg HÄR) och jag båda hänga på ‘100 benböj om dagen i 100 dagar’- utmaningen.

Image

Splitta upp det i flera delar under dagen, med vikter, utan vikter, med hopp eller utan, med kettlebell-swing, med ett barn/en hustru på ryggen, möjligheterna är många.

Hänger nån på?

Annonser

2 thoughts on “Utmanad”

  1. Om det inte vore så att jag fick mjölksyra i benen bara för att jag tar några ynka trappsteg – ja, då skulle jag hänga på. Men eventuellt kunde jag dela upp hundringen på 10 upprepningar. Får ta mig en funderare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s