Mellandagsmys

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Det är nästan så att det är mellandagarna som är min favoritdel av julen. Julafton och juldagen är givetvis höjdpunkter och stämningsfulla dagar men också ganska stressiga kravfyllda dagar med mycket att ställa med mat och främmande och rännande på olika middagar.

Nu i mellandagarna infaller sig lugnet och kravlösheten. Barnen leker med sina nya leksaker. Själv sitter jag nerkurad under min nya varma pläd i soffan och smuttar på en konjakstoddy som en gammal tant samtidigt som jag helt utan dåligt samvete trycker i mig ännu en pralinask. Lite reashopping, goda vänner på besök och inget behov av stora tillagade måltider utan man lever gott på rester av plockematen från julen.

Älska mellandagsmyset.

Annonser

4 thoughts on “Mellandagsmys”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s