Inspirationsboost

Min trytande blogginspiration fick sig en välbehövlig spark i baken häromdagen. På torsdagkväll hostade vi ett bloggevent på jobbet. Ett gäng härliga bloggare som även är mammor eller blivande mammor var inbjudna till Aveo på en inspirationskväll på temat Inredning för barnrum.

bloggevent3bloggevent1
Bilder via Huvikumpu living

Susanna (som även driver sin egna inredningsblogg Huvikumpu living som ni hittar här) och jag välkomnade bloggarna och sedan stod det  skumppa, kanapeer, goodiebags och trevligt umgänge på programmet utöver en kort föreläsning om vad man ska tänka på när man inreder för barn som Anniina höll. En lyckad kväll om jag får säga det själv!

bloggevent2
Bild via Huvikumpu living

Här på bild några av bloggarna som deltog i bloggeventet: Johanna, jag, Jonna, Riikka, Susanna och  Sanna-Maija. Utöver dem hade vi även nöjet att få träffa Josefin, Anna-Lena, Linda, Jemina, Anna och Maya.

Oli kiva tavata myös suomenkieliset bloggaajat jotka olivat minulle uusia tuttavuuksia!

kollegor
Bild via Johanna Koo

Här är jag med någa av mina härliga kollegor. Vår praktikant Mathilda, Ledande inredningsplanerare Anniina, Projektkoordinator Susanna och vår VD Anna.

Plötsligt blev jag påmind om varför jag började blogga till att börja med och hur roligt det är att träffa andra bloggare live. I och med att jag dels bloggar även på jobbet samt jobbar med internet i alla dess former och dessutom är aktiv på andra sociala medier såsom Pinterest och Instagram är det så lätt hänt att den egna privata bloggen får backa lite. När man kommer hem är man helt enkelt ganska mätt på allt vad internet och sociala medier heter. Men nu känns det igen som att jag fått lite nytändning iom att jag fick träffa alla dessa härliga ivriga bloggare!

Mer bilder från kvällen hittar ni hos som andra bloggarna (länkat ovan) och på Aveobloggen i början av nästa vecka.

Tack till alla som deltog!

Annonser

5 thoughts on “Inspirationsboost”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s