På gång

Eftersom en delorsak till att jag bloggar så sällan numera är att jag jobbar fler dagar i veckan nu och alltså har färre dagar att berätta om vad som händer hemma hos oss om dagarna, tänkte jag dela med mig lite om vad jag sysslar med på jobbet istället.

Ni har väl inte missat rabattkoden i högerspalten? Oktobermånad har vi barntapetsmånad på Aveo och det betyder bland annat vi tagit in flera nya kollektioner med barntapeter. Det kommer mer under månadens gång. Med koden JOANNA får ni läsare dessutom 10% rabatt i webshoppen om ni klickar hem en tapet som ligger under kategorin barntapeter i webshoppen HÄR.

barntapetsmånad1barntapetsmånad5                  barntapetsmånad3ferm kidsbarntapetsmånad4

Majvillan, Ferm living, Hibou Home för att nämna några. Sjävl skulle jag vara sugen på en hel mängd av dem. Tyvärr är Magnus inte så sugen på att börja tapetsera om hela huset mindre än tre år efter att vi byggt det. Kanske jag måste lämna fram lite kritor i Lovas rum nån dag för att skynda på processen lite.

Picture 1

Annat som är på kommande är Byggmässan i Botniahallen den 26-27.10. Där kan ni om ni vill bonga Martin Timell men också mig och mina kolleger. Är ni riktigt sugna på att hänga med mig kan ni komma och lyssna när jag föreläser om Höstens inredningstrender. HÄR hittar ni tidtabellen för lördag och HÄR för söndag. Kanske vi ses där!

Annonser

1 thought on “På gång”

  1. Oj, att jag inte hittat hit tidigare :/ Men bättre sent än aldrig 😉 Fina tapeter….gillar fortfarande Ferm´s Harlekin om den nu hette så 😉 Ja, och mässan borde man gå på. Hoppas att jag hinner dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s