TGIF

Japp. För mig är det fredag idag eftersom jag inte jobbar fredagar. Helgen hägrar.

Hur det finns folk som hinner blogga varje dag när dom jobbar och har småbarn övergår mitt förstånd. Kvällarna är så galet korta och frånsett att det inte finns tid så finns det ju heller inget särdeles intressant att rapportera. Man hinner inte med några stordåd där mellan 17 och 22 en vardagkväll utöver vanliga vardagsrumban med småbarn, middagar, hundpromenader, träningar och läggningar innan man medvetslöst sjunker ner i soffan. Jag kollade igenom vad jag fotat den här veckan. Måltider. That’s it. Inte en bild på nåt annat än sådant vi ätit. Vilket sorgligt saldo.

Matbloggen varsågoda:
mat1
Frukost alla vardagmorgnar består för mig av detta. Grekisk joghurt med nån slags frukt, kanel och krossade linfrön. Tröttnar aldrig eftersom man kan variera frukterna i det oändliga.
mat2
Veckans godaste sallad var den här med överdrivet mycket söndersmulad fetaost och rödlök i. Sådär så man stank ur munnen i två dagar efteråt. Luv it.
mat3
Jedi föredrog att mumsa på sitt eget flexi.

Att en sån fascinerande vecka har vi haft. Och imorgon vankas det chokladkaka som står på diskbänken och kallnar tills mina fredagsmammor gör intåg.  Hur har er vecka varit hittills?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s