Sånt som piggar upp i höstmörkret

En kall ruggig regnig dag fylld av griniga ungar och veterinärbesök. Bästa tänkbara då var att få åka till posten och komma hem och ivrigt slita upp lådan för att hitta det här. Mina hett efterlängtade latindansskor för salsalektionerna som dragit igång igen.

salsaskor

Ska jag tipsa om nåt roligt man kan göra som par här i världen så är det det här. Salsa timmar. Bäst effekt har det om man som vi är totalt värdelösa på att dansa när man börjar och har absolut noll erfarenhet av nån sorts dans utom av den där sorten som försigkommer på dansgolvet när man druckit för mycket. Så SJUKT roligt. Man har så roligt tillsammans så att man emellanåt skrattar så att man knappt hålls på fötterna. Och så är det ju alltid roligt att göra nåt som är så totalt utanför ens comfort zone (som pardans ofta är om man är stadsbarn som vi och inte uppvuxen nära en danspaviljong). Man behöver inte ha såna här skor på nybörjarkursen och inte ens på fortsättningskursen där vi går nu. Dom  flesta dansar i jumppaskor.

Höstens kurser har just börjat så ni hinner ännu om ni vill! Klicka HÄR och anmäl er snabbt nu, ni kommer inte att ångra er jag lovar. Finns också solo salsa om man vill testa på men inte har nån att dansa med.  Och jag är ju naturligtvis inte på nåt vis sponsrad av Vuxeninstitutet i Korsholm då utan bara genuint totalförälskad i vår nya hobby sedan i våras. Veckans höjdpunkt helt otvivelaktigt. Varje söndagkväll får vi egentid som vuxna som är som en date men som är roligt, lite småansträngande, hjärngympa och så som bonus parterapi på kuppen. Man kan omöjligt vara ilsken på varandra och salsa.

Och ja PS. Ni som känner mig vid det här laget inser säkert att jag ju ingalunda köpt splitnya specialsalsaskor för en stor summa pengar, Jag har givetvis gjort det jag alltid gör och fyndat dem secondhand på nätet.

Annonser

1 thought on “Sånt som piggar upp i höstmörkret”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s