Loppisivern

Linn är ivrigare än en kalv på grönbete inför helgens loppis, Jag har min iver uppblandad med en liten dos skräck och drömmer mardrömmar om nätterna om bilar som sjunker ner i diket för att det blir för trångt på Söderbyvägen. Men det ska ju bli så kuuuuuul!  Klick klick in HÄR och anmäl er i gruppen på Fb.

Och sen vill jag gärna veta. VAD vill ni helst köpa? För vi drunknar i allt. Vad är ni mest intresserade av att vi gräver fram ur våra gömmor? Givetvis blir det en hel del leksaker och barnkläder. Men hur är det med herrkläder? Any takers? Och inrednings- och renoveringsstuff? Tapetrullar? Lite överblivna kakel? Taklister? Ska jag gräva fram sådant alls eller ska det få fortsätta ligga där i garaget och damma?  Berätta gärna vad ni kommer att vara ut och söka på söndag!

Annonser

5 thoughts on “Loppisivern”

    1. Finns lite golvkakel, grova sandfärgade 10×10 o så finns det lite fasade vita blanka väggkakel. Bådadera bara små mängder förstås som lämnat överså det beror lite på hur stor yta det är frågan om 🙂

  1. Inredningsstuff är jag intresserad av 🙂 Min mamma bor relativt nära Söderbyn så jag tänkte faktiskt promenera, en bil mindre i alla fall!

  2. Minns att ni bytte en dörr i ert hus… Har ni den kvar å vill sälja den för en billig peng?? 🙂 speciellt intresserad om den är en spegeldörr… Skulle behöva byta en av våra då hunden krafsat sönder den och måste byta då vi skall sälja huset!!

    1. Haha 😀 en dörr! ja det var ett annorlunda loppisönskemål 😀 tyvärr bytte vi inte den vi bara byggde om den så den hänger på hjul o går på skena nu men den är nog ännui använding 😀 Annars skulle du definitivt fått köpa den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s