Årets mesta bästa loppis!

Nu kära vänner ska det bli gårdsloppis deluxe här i Söderbyn! Nästa veckas söndag den 15.9 kl 12-16 kommer Linn, Kakkakaffes Eva, Marica och jag tillsammans med ett gäng andra lyckliga själar (först till kvarn hopi hopi) som vill tömma sina skåp och förråd, stå uppradade här på vår gräsmatta och sälja allt vi vill bli av med!

Om ni vill reservera en plats på gården så kan ni anmäla er till mig eller Linn per mail (mailadress till höger nederst i presentationen). Totalt donerar vi ut 20 platser, 10 hos mig och 10 hos Linn, så skynda skynda om ni vill vara säkra på att få en plats på höstens roligaste loppis! Man får fast komma hit med släpkärra och sälja bort halva heimane om man så vill. Vi försöker som bäst också lösa nån slags fikaservering, så om nån vill slå upp ett fikastånd på loppiset kan ni också maila mig!

Ni som inte vill sälja ska givetvis dyka upp och fynda allt från leksaker och barnkläder till oöppnade paket med golvlister, halva lådor med kakel, tapetrullar och inredningsprylar. Släpkärran med bara! Eva lovade hämta cyklar också så ni får provköra!

Vad: Gårdsloppis deluxe
Hur: Du tar med dig en kompis och lite fickpengar
Var: Söderbyvägen 79, Smedsby (köranvisningar och parkeringstips kommer senare)
När: Söndagen den 15.9 klockan 12-16

Vi ses här på gräsmattan!

 
Annonser

3 thoughts on “Årets mesta bästa loppis!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s