Torrt

Idag är den första dagen på 7 år och 8 månader som vårt hus är helt blöjfritt natt som dag. Jag vill inte ens tänka på hur många euro och hur många kilo avfall det har inneburit att ha blöjbarn under så lång tid. Helt galet. Men nu är vi på det torra.

lollogollo

ÄNTLIGEN. Lova har varit den absolut svåraste nöten att knäcka när det gäller att bli torr av våra barn. Hon har drivit oss till vansinne med sitt eviga nerkissande av mattor, soffor, sängar och tio varv med kläder varje dag. Så vi har provat nån vecka, gett upp och haft paus ett tag, provat igen osv i snart ett års tid. Nu äntligen är hon helt på det klara med att man kissar i pottan eller toan och ingen annanstans. Nästan i alla fall.

Idag tex. Som uppmuntran för att hon hade sovit sin första hela natt utan blöja eller olyckor köpte jag ett paket med sju par nya trosor åt henne. Hon var överlycklig och ville genast ha dem på sig. Alla sju. Ovanpå varandra. Under jeansen. Sagt och gjort. Lova är inte nån man diskuterar med när det kommer till sånt. Sedan kissade hon ner sig. Genom sju par trosor.

Annonser

5 thoughts on “Torrt”

  1. Haha, obetalbart. Tänk när man tror man kan muta barn till lydnad 😉 Jag brukar lätt skrytigt säga att hot och mutor är den bästa barnuppfostran 🙂 Fast jag misstänker jag fått äta upp det lika många gånger efteråt, barn är barn och gör som barn oftast gör..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s