Förändring

Sista helgen innan skolstarten. Det är nervöst i det Hansénska hushållet dessa sista dagar. Det har inhandlats penal, kläder och skor och så förstås, den viktiga ryggsäcken. Behöver jag ens nämna hur nöjd jag var när William valde en marinblå kånken med vita detaljer framom alla Spiderman väskor och dylikt.

skolväskaskolkille
Elias växte också till sig denna helg när han plötsligt fick för sig att han ville skippa sitt långa hår som han sparat och sparat efter en bild han hade på hur långt han ville ha det, och gjorde en tvärvändning och ville ha lika kort som pappa.  Sagt och gjort, mamma fick ta fram kökssaxen.
beforeafter

Korkskruvarna i nacken är ett minne blott och han känns snudd på lite främmande plötsligt. En stor kille som snart ska börja klubben igen. Och imorgon firar vi den här sköna tösen.
photo

Blåögd med platinablonda korkskruvar som en liten docka. Men skenet bedrar. Lova loppan är envis som synden och har ett humör som få. Tre år har vi fått njuta av hennes fantastiska underhållande sällskap. Och vi inleder en helt ny och främmande fas av vårt föräldraskap. Det är första gången sen vi blev föräldrar som vi inte har nåt ‘småbarn’ i huset. Ingen under tre år. En milstolpe.

Annonser

2 thoughts on “Förändring”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s