Back on track

Pausmusiken slutar här. Ni som följt mig länge vet ju att jag tar såna här pauser ibland, speciellt på sommaren, men det här var definitivt den längsta pausen sedan jag startade den här bloggen. Hur som helst. Nu kör vi tycker jag! Ny säsong, nya tag.

Om ni vill veta vad vi sysslat med sedan sist kan ni kolla mig på Instagram där jag varit desto flitigare på sistone. Även Magnus har äntligen efter månader av övertygande från min sida insett Instagrams förträfflighet och ni hittar honom här. Och så kan man ju alltid kika in på Aveobloggen om man vill snoka runt på mitt jobb.

Picture 2

Annars då? Idag började jag jobba igen efter semestern och så blev det en runda i stan efter några veckor på sommarstugan. Lova fick sötaste kläderna nånsin. ÄLSKAR harlekinmönster och Littlephants tights från Lindex kunde jag inte motstå längre. För en gångs skull var jag oerhört lycklig över att ha en dotter som ärvt mina minimått när största storleken som fanns på mustaschtröjan var 86 och den satt som ett smäck trots att tösen fyller tre år om några dagar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s