Äntligen

I flera veckor har jag försökt få tag i dem. Men dom tycks ha varit omåttligt populära. För trots att jag checkat in på HM.com två ggr per dag så har jag aldrig hunnit med när det fyllts på i lagret och min storlek har alltid varit slut. Tills nu. Klick klick.  Dom pefekta sommarfestskorna är på väg hem till mig nu.

skorskor1

Luv luv luv. Hur snygga? ‘Gälit snygga’ som man säger om man är uppvuxen i Vasa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s