Grisen i säcken

Idag köpte jag en födelsedagspresent åt min man i förtid. Vi kommer att vara i Turkiet på vår födelsedag så jag tyckte det var lika bra att slå till när jag fick syn på en gammal skivspelare på Findit eftersom jag visste att han länge velat ha en.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Perfekt retro känsla på den. Hur snygg som helst. Nu hoppas vi bara att den fungerar också då den fått ny kontakt som går in i eluttaget. Att köpa grisen i säcken kan vara helt ok när grisen bara kostar 15 euro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s