Pojkrummet

Nästa projekt på makeover-listan.

William och Elias delar rum sedan några månader tillbaka. Det var i samband med att jag hade ett deltidsvikariat och jobbade hemifrån i februari som vi flyttade dem till samma rum så att jag för en månad kunde ha Williams rum som arbetsrum. Sedan visade det ju sig att det var en alldeles utmärkt idé att dom delar rum när dom ändå alltid alltid leker tillsammans i det här rummet  iom att det är större, och så sov dom så gott som alla nätter tillsammans, då inklämda skavfötters i nånderas säng för att få sova tillsammans. Även nu när dom delar rum hittar man dem oftast snarkande ihopträngda i samma säng.

Eftersom jag aldrig tidigare visat några egentliga bilder på det här rummet på bloggen (för att man i princip aldrig ens ser golvet här inne) förevigade jag några före bilder igår:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jag har varit rätt nöjd med inredningen, det enda var att när Williams säng ersatte den tidigare lilla vita soffan framför fönstret tog den väldigt mycket över hela rummet med sin storlek och mörka färg. Den dominerade rummet totalt och lekkytan på golvet blev minimal. Sen är jag också en ombytlig person så efter 2,5 år med exakt samma utseende på det här rummet kände jag att lite förändring kunde vara roligt. De blåa väggarna och rummets läge mot norr gör också att rummet ständigt har en ‘mulen’ känsla så jag ville få in lite mer ljus och sol. Hur det blir få ni tyvärr inte se idag, det är inte alls färdigt ännu. Om några dagar när jag sytt och målat och grejat klart får ni se förvandlingen.

(Och ja givetvis finns det en hel vägg och ett överfullt skåp med leksaksförvaring, dem skippade jag bara att fota i det här skedet då det var totalkaos, om nån mot förmodan tror att det alltid ser så här städigt ut i våra barns rum)

Annonser

6 thoughts on “Pojkrummet”

  1. Hej! Superfint rum! Vad är det för tapet eller färg ni har? Den som är enfärgad. Med vänlig hälsning, Natalie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s